1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Korku Dolu Saatler... Güngören Otel'inde Yangın!
Kars Valisi Tepe, CHPyi Ziyaret ETTİ

Kars Valisi Tepe, CHP'yi Ziyaret ETTİ

Vali Eyüp Tepe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Mustafa Aras'a iadeyi ziyarette bulundu.

A+A-

Vali Eyüp Tepe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Mustafa Aras’a iadeyi ziyarette bulundu.
Yaklaşık 3 ay önce göreve başlayan Vali Tepe’yi makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras ve partilerin konuğu olan Vali Tepe, ziyareti sırasında iadeyi ziyaretlerin önemine değindi.

Vali Tepe’yi ziyareti sırasında, CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras, Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akaya, CHP’li Belediye Meclis üyesi Tuncer Daşdemir ve bazı partililer karşıladı. Aras, Vali Tepe’ye partilerine ziyarette bulunduğu için teşekkür etti.
Vali Tepe de daha önce CHP olarak kendisini ziyaret ettikleri için Aras ve CHP’lilere teşekkür etti. Tepe, göreve başladığı ilk haftalarda, ziyaretçi akınına uğradığı için CHP’ye iadeyi ziyarette bulunmakta biraz geciktiğini belirterek, “Göreve yeni başladığımız zamanlara inanılmaz bir ziyaretçi akınıyla karşı kaşıya kaldık. Ben kaymakam olduğum dönemlerde ve diğer görev yerlerimde de iadeyi ziyaretlere önem verirdim. Öncelikle bana gelene, daha sonrada gelmeyene de mutlaka gitmeğe çalışırım.”dedi.
Bazı partililer ise Vali Tepe’nin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Tepe’nin her kesin valisi olduğunu ifade ettiler. Vali Tepe de, hiçbir ayrım yapmadan her kesin valisi olmaya önem verdiğini söyledi. Vali Tepe, CHP İl Başkanlığı’nda bir süre Aras ve partililerle sohbet ettikten sonra yine Aras ve partililer tarafından uğurlandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.