1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. CHP'den Sansüre Karşı Ortak Açıklama
Kars Vali Yardımcısı Meslekten İhraç Edildi

Kars Vali Yardımcısı Meslekten İhraç Edildi

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini de yürüten Vali Vekili/Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu ihraç edildi.

A+A-

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, "Mülki İdare Amirleri"ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında açığa alınan 72 kişiden 66’sı ihraç edildi, 6’sı ise göreve iade oldu. 

Meslekten ihraç edilenler arasında Kars Vali Vekili/Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu'da bulunuyor.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; FETÖ/PDY'nin mülki idare yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alınan 72 mülkiyeliden "örgüt ile irtibat ve iltisakı" olduğu belirlenen 66'sı meslekten ihraç edilirken, 6'sının ise göreve iade edildiği bildirildi. 

İhraç edilenler arasında "Kaymakam ve Vali Yardımcıları"nın da bulunduğu ve bir kısmının "hukuk müşaviri" olarak görev yaptığı öğrenildi.

KARS 

Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini yürüten Vali Vekili/Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu ihraç edildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Kars İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini de yürüten Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu görevden alınarak, meslekten ihraç edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.