Kars | Üzerine Kolonya Döktüğü İkizini Yaktı

Kars | Üzerine Kolonya Döktüğü İkizini Yaktı

Kars'ta yaşayan ikiz kardeşler sosyal medyada izledikleri kolonya ile el yakma videosunu evde denemek isterken dehşeti yaşadılar.

A+A-

Kars'ta yaşayan ikiz kardeşler sosyal medyada izledikleri kolonya ile el yakma videosunu evde denemek isterken dehşeti yaşadılar.

Sosyal medyada izledikleri kolonya yakma videosunu evde deneyen ikizlerden Baran B. (10), çakmağı çakınca Berat B.'nin elbiseleri alev aldı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; 10 yaşındaki ikiz kardeşlerden Baran B. kardeşinin üzerine kolonyayı döktükten sonra çakmağı çakınca Berat B.'nin elbiseleri alev aldı. Annesinin uzun uğraşları sonucu alevlerden kurtulan küçük çocuğun tedavisi Erzurum'da devam ediyor.

Kars'ta yaşayan Çetin ve Aysel B.'nin 10 yaşındaki ikiz çocukları Berat ve Baran 10 gün önce telefonla sosyal medyada dolaşırken kolonya yakma videosuna denk geldi. Videoyu izledikten sonra denemek isteyen kardeşler kolonyayı sadece ellerine değil tüm vücutlarına döktü. Bunun üzerine çakmağı eline alan ikizlerden Baran B. Kardeşi Berat B.'nin üzerindeki kolonyayı tutuşturdu. Küçük Berat bir anda alev aldı. Küçük çocuğun çığlıkları üzerine anne Aysel B. bahçeden sesini duyarak eve koştu ve alevleri güçlükle söndürdü.

yangin-kolonya.jpg

Küçük çocuk ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan 5 günlük tedavinin ardından Berat B. Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesine sevk edildi. Tedavisi burada devam eden Berat B.'nin vücudunda ikinci ve üçüncü derece yanık izleri bulunuyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.