1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta ‘Toplu Taşıma’ Krizi
Kars Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey'in Tayini Çıktı

Kars Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey'in Tayini Çıktı

Kars’ta 2016 yılından bu yana Ticaret İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Adem Beyribey, Ardahan’a Ticaret İl Müdürü olarak atandı.

A+A-

Kars’ta 2016 yılından bu yana Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüten Adem Beyribey, Ardahan’a Ticaret İl Müdürü olarak atandı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Ardahan’a tayini çıkan Beyribey, veda mesajı yayımladı.

adem-beyribey.jpg

VEDA MESAJI YAYIMLADI

Beyribey mesajında, “Doğup büyüdüğüm nefes aldığım Kadim şehrimde uzun yıllar boyunca görev yaptığım Kars Belediyesi, TEDAŞ, Tarım İl müdürlüğü ve Ticaret il Müdürlüğünde etnik kökleri gözetmeden “önce insan ve önce Kars” anlayışıya hizmet ettim. Son görev yaptığım Kars Ticaret İl Müdürlüğünden tayinimin Ardahan Ticaret İl Müdürlüğü'ne çıkmasından dolayı başta Kars halkı olmak üzere; Sayın Valime, Sayın Bakanıma, Sayın Milletvekillerime, kamu kurum ve kuruluşlarındaki yönetici arkadaşlarıma, kurumumdaki çalışma arkadaşlarıma ve basın yayın kuruluşu yöneticileri ve muhabirlerine desteklerinden dolayı şükranlarımı arz ediyor saygılarımı sunuyorum. Allahaısmarladık sağlıkla kalın…” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.