1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Aydınlıkevler'de Halk Buluşması
Kars 'Strafor'u, Ardahan 'Alkol'ü Kaldırdı

Kars 'Strafor'u, Ardahan 'Alkol'ü Kaldırdı

Kars Valiliği, Arpaçay Kütük Ev yanındaki strafor köpük iskeleleri dün itibarıyla kaldırmaya başladı.

A+A-

Kars Valiliği, Kars ve Ardahan il sınırları içinde yer alan Çıldır Gölü'nde yaptırılan köpük iskele kaldırılıyor.

Suat İncedere’nin PolitiKARS.com’da yayınlanan özel haberlerini dikkate alan Kars Valiliği, Arpaçay Kütük Ev yanındaki strafor köpük iskeleleri dün itibarıyla kaldırmaya başladı.

Kars Valiliği’ne yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, kaldırılan iskelelerin yerine yeni bir iskele ve düzenlemenin yapılacağı belirtildi.

Çıldır Belediyesi Sosyal Tesisleri önündeki koyda bulunan köpükten iskele zehir saçarken, Ardahan Valiliği bölgedeki restoranlara alkol yasağı koydu.

Valilik tarafından işletmesi özel bir firmaya verilen “Kuzey Yıldızı” dışındaki restoran ve işletmelere alkol yasağı getirdi.

Geçen yıl Ardahan Valisi tarafından açılışı yapılan kıl “Gölbaşı Restoran” ile bölgenin en eskilerinden “Atalay’ın Yeri” adlı turistik işletmeye alkol yasağı getirildiği belirtildi.

Yasağı eleştiren esnaf, “… Dalgaların vurmasıyla birlikte parçalanan iskelenin oluşturduğu kirliliği kaldırıp, kirliliğe çare olsalar.”

kopuk.jpeg

whatsapp-image-2019-06-13-at-09.37.35.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler