‘Kırmızı Işık’ta Silahlı Saldırı : 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

‘Kırmızı Işık’ta Silahlı Saldırı : 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Kars'ta otomobiliyle trafik ışıklarında durduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan sürücü hayatını kaybetti, yanında bulunan kişi yaralandı.

A+A-

Kars'ta iki kişi otomobil ile kırmızı ışıkta beklerken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

PolitiKARS tarafından internet sitelerinden derlenen bilgilere göre; Cumhuriyet Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan otomobil GAMP Caddesi kavşağında kırmızı ışıkta durduğu sırada cezaevinden izinli çıktığı ileri sürülen Gökmen I. araçta bulunan ve aralarında husumet olan Yunus Kaplan ve Yasin Kaplan’a silahla ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Kırmızı ışıkta bekleyen otomobilde silahlı saldırıya uğrayan Yunus Kaplan olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı Yasin Kaplan ise Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Yunus Kaplan'ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Saldırının ardından kaçmaya çalışan zanlı, polis ekiplerince silahıyla yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.