1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Belediyesi'nin Gelirleri Artıyor!
Kars ‘OSB ve Küçük Sanayi Sitesi’ Yolları Yapılacak

Kars ‘OSB ve Küçük Sanayi Sitesi’ Yolları Yapılacak

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Organize Sanayi Bölgesi ve Küçük Sanayi Sitesi'nin yol ağı ve yağmur suyu şebekesinin yenilenmesinin bakanlık yatırım programına alındığını belirtti.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Organize Sanayi Bölgesi ve Küçük Sanayi Sitesi'nin yol ağı ve yağmur suyu şebekesinin yenilenmesinin bakanlık yatırım programına alındığını belirtti.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği habere göre; il başkanı Çalkın, 16.145,800 keşif bedelli yol ve yağmursuyu şebekesi yapım işinin 29 Nisan 2021 tarihinde ihale edileceğini söyledi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde yaklaşık bir yıllık sürede yapılan çalışmalar neticesinde OSB ve KSS' mizin 11 kilometrelik yol ağının ve yağmursuyu şebekesinin yenilenmesi için hazırlanan projeler onaylandı. Yapım işi Bakanlık yatırım programına alınmıştır. 16.145,800 keşif bedelli yapım işi 29.04.2021 tarihinde ihale edilecek olup OSB ve KSS'miz 2021 yılı içinde modern bir altyapıya kavuşacaktır" dedi.

Çalkın, OSB ve KSS'nin yolu ve yağmursuyu şebeksinin bakanlık yatırım programına alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.