1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Bunalıma Giren Bir Kişi İntihar Etti
Kars Merkezli Uyuşturucu Operasyonu, 1 Kişi Tutuklandı

Kars Merkezli Uyuşturucu Operasyonu, 1 Kişi Tutuklandı

Kars'ta düzenlenen 'uyuşturucu operasyonu'nda gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklandı.

A+A-

Kars'ta düzenlenen 'uyuşturucu operasyonu'nda gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklandı.

Kars'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüphelinden 1'i tutuklandı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars merkezli 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 3 şüpheli, gözaltına alındı.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 şüphelinin üst aramasında ve adreslerinde; "3 parça halinde 225,46 gram sentetik uyuşturucu, hassas terazi, suçtan elde edilen 3 bin 500 lira ve cam aparat" ele geçirildi.

kars.jpeg

“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.M’nin (48) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.