1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Alman Büyükelçi August Albuk'u Ziyaret Etti
Kars Belediyesi'nden 'Gençlik Şöleni'

Kars Belediyesi'nden 'Gençlik Şöleni'

Kars Belediyesi tarafından Millet Bahçesi'nde düzenlenen 'Gençlik Şöleni'ne Karslılar yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Kars Belediyesi tarafından Millet Bahçesi'nde düzenlenen 'Gençlik Şöleni'ne Karslılar yoğun ilgi gösterdi.

Kars Belediyesi eşbaşkanı Şevin Alaca'nın açılış konuşması ile başlayan şölende Diyarbakır bölgesi halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi.

Çeşitli müzik ve dans gösterilerinin yapıldığı şölen geç vakte kadar sürdü.

Gençlik Şöleni'ne Kars Belediyesi eşbaşkanları Ayhan Bilgen ile Şevin Alaca, belediye başkan yardımcıları, meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.

solen002.jpg

solen006.jpg

solen001.jpg

Haberin öncesi...

Uçurtma Şenliği

Kars Belediyesi tarafından 'Haydi Uçurtmanı da Al Gel' sloganıyla düzenlediği 'Uçurtma Şenliği'ne birçok kişi uçurtmalarıyla katıldı.

Eski Süt Fabrikası sahasında düzenlenen şenliğe, Kars Belediyesi eşbaşkanları Ayhan Bilgen ile Şevin Alaca, belediye başkan yardımcıları, meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda yurttaş çocuklarıyla katıldı.

solen005.jpg

Çöp Topladılar

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile Kars Belediyesi kent merkezinde çöp topladı.

Toplum Gönüllüleri Vakfı üyesi 20 üniversite öğrencisinin katılımıyla kent merkezinde farkındalık oluşturmak adına temizlik çalışması yaptı. Kampanyada Kars Belediyesi eşbaşkanları Ayhan Bilgen ile Şevin Alaca, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte çöp topladı.

Uçurtma şenliğinin yapıldığı eski Süt Fabrikası alanında başlayan çöp toplama kampanyası Kars Belediyesi önünde son buldu.

solen004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.