1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kesk Ve Disk’ten Basın Açıklaması
Kars, Ardahan ve Iğdır Valileri DEĞİŞTİ

Kars, Ardahan ve Iğdır Valileri DEĞİŞTİ

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 11 vali merkeze alınırken, 29 ilin valisi değişti.

A+A-

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 11 vali merkeze alınırken, 29 ilin valisi değişti.

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararname ile Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Kars Valisi Ahmet Kara, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Iğdır Valisi Amir Çiçek, Siirt Valisi Musa Çolak, Yozgat Valisi Necati Şentürk, Edirne Valisi Gökhan Sözer, Bartın Valisi İsa Küçük merkeze alındı.

Edirne Valiliği'ne Hasan Duruer, Kırklareli Valiliği'ne Mustafa Yaman, Adıyaman Valiliği'ne Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Demirtaş, Ağrı Valiliği'ne Devlet Personel Başkanı Mehmet Tekinaslan, Aksaray Valiliği'ne Selami Altınok, Ardahan Valiliği'ne Seyfettin Azizoğlu, Bitlis Valiliği'ne Veysel Yurdakul, Çorum Valiliği'ne Sabri Başköy, Düzce Valiliği'ne Adnan Yılmaz, Karaman Valiliği'ne Murat Koca, Kars Valiliği'ne Eyüp Tepe, Sivas Valiliği'ne Ali Kolat Kırkael atandı.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz Kayseri Valiliği'ne, Batman Valisi Ahmet Turhan Balıkesir Valiliği'ne, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan Batman Valiliği'ne, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz Burdur Valiliği'ne, Uşak Valisi Özdemir Çakacak Kırşehir Valiliği'ne, Burdur Valisi Süleyman Tapsız Kilis Valiliği'ne, Düzce Valisi Vasip Şahin Malatya Valiliği'ne, Çorum Valisi Nurullah Çakır Rize Valiliği'ne, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek Sivas Valiliği'ne, Ağrı Valisi Ali Yerlikaya Tekirdağ Valiliği'ne, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen Tokat Valiliği'ne, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Pek Iğdır Valiliği'ne getirildi.

Kars Valisi olarak ataması yapılan Eyüp Tepe:

1967 Yılında Sakarya’da doğdu. 1970 yılında ailesi İle birlikte Yalova’ya yerleşti. İlk ve Orta Okulu Yalova’da Liseyi İstanbul Maçka Teknik Lisesinde bitirdikten sonra 1985 yılında Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümüne Girdi ve 1989 yılında mezun oldu. Bir süre özel sektörde Reklam ve Halkla İlişkiler alanında çalıştıktan sonra kısa bir süre TRT’de stajyer muhabirliği yaptı. 1982 yılında Kaymakamlık sınavını kazanınca Kaymakam adayı olarak Şırnak Valiliği’nde göreve başladı. 3 yıllık Kaymakam adaylığı sırasında değişik yer ve alanlarda stajlar ve Sinop-Türkeli Kaymakam vekilliği yaptı. Bu esnada 1993-1994 yıllarında Bir yıl İngiltere’de bulundu. 1995 yılında Denizli’nin Bekilli İlçesinde Kaymakam olarak Mesleğe başladı. Daha sonra Sivas-Gölova’da Mahrumiyet ilçe görevini yaptı. 1999 tarihinde Afyon-Dazkırı’ya atandı. 21.10.2003 tarihinde Erzurum’un Oltu İlçesine Kaymakam Olarak atandı. 2000-2001 yıllarında Bakanlıkça İngiltere’ye Mastır programı için gönderildi. Nothingham Üniversitesi’nde Sosyal Politikalar ve Yönetim alanında mastır yaptı. Yurtdışı görevlerinde iken Birçok Avrupa ülkesini inceleme ve gezme imkanı buldu. Görevi sırasında çeşitli dallarda hizmet içi eğitim kurs ve belgeleri aldı. Türk idareciler Vakfı üyesi olan Eyüp Tepe Evli ve iki çocuk babası. Ayrıca İyi derecede İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum