Kars 36 Spor, Uçum’la Devam Edecek

Kars 36 Spor, Uçum’la Devam Edecek

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kars 36 Spor'un başkanı Ali Uçum, kulüp başkanlığı görevine devam edeceğini açıkladı.

A+A-

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kars 36 Spor kulübü başkanı Ali Uçum, başkanlık görevine devam edecek.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kars 36 Spor'un başkanı Ali Uçum, kulüp başkanlığı görevine devam edeceğini açıkladı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; yurtdışındaki işlerinin yoğunluğuna bağlı olarak Kars 36 Spor'un kulüp başkanlığı görevini bıraktığını açıklamasının ardından toplanan Kars 36 Spor kulübü yönetimi, Uçum’un istifasını çoğunluk olarak kabul etmeme kararının ardından yapılan açıklamayla devam etme kararı verildi.

YÖNETİM İSTİFAYI KABUL ETMEDİ

Kulüp başkanı Ali Uçum, "... taraftar ve yönetim istifamı kabul etmedi. Görevi devralacak yeni bir başkan adayı da çıkmadı. Taraftarlar ve Kars 36 Spor yönetiminin yoğun ısrarı üzerine kulüp başkanlığı görevime devam etme kararı aldım." dedi.

Geçtiğimiz sezon küme düşme potasında olan Kars 36 Sporu devralarak tüm borçlarını ödeyip borçsuz bir şekilde sezonu 8’nci sırada başarıyla bitirdik diyen Uçum, "..işlerimin yoğunluğu sebebiyle görevimden istifa ettiğimi açıkladım. Yönetimin istifamı kabul etmemesi, yeni Başkan adayının da çıkmaması ve taraftarların da yoğun isteği üzerine Kars 36 Spor başkanlık görevime devam etme kararı aldım. Karslı hemşehrilerimizin Kars36 spor kulübüne manevi desteklerine dünden daha çok ihtiyacımızın olduğunu belirtmek isterim." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler