1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Kablo ve Direk Hırsızlığı
Karayolları Araç Filosunu Güçlendirdi

Karayolları Araç Filosunu Güçlendirdi

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü karla mücadele kapsamındaki çalışmalarını daha etkin yürütmek için araç filosunu güçlendirdi.

A+A-

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü karla mücadele kapsamındaki çalışmalarını daha etkin yürütmek için araç filosunu güçlendirdi. Müdürlük, 7 yeni araç alarak filodaki araç sayısını 77'ye yükseltti.

Kars Karayolları 18'inci Bölge Müdürü Yener Birliker, karla mücadele çalışmaları hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Karla mücadelenin daha iyi yapılabilmesi için 7 adet yeni aracın 1 milyon 850 bin liralık cari bütçeyle alındığını hatırlatan Birliker, araçların teslim alındığını söyledi.

Birliker, Karayolları 18'nci Bölge Müdürlüğüne desteklerin sürdüğünü belirterek, "Karla mücadele, yol yapım ve bakım çalışmalarında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızın ve Genel Müdürlüğümüzün ciddi anlamda destekleri var. Ulaştırma Bakanımızın şehrimizden olması buraya ayrıca bir güç verdi, tahmin ediyorum bunu burada yaşayan insanlarımız da hissediyordur, görüyordur. Bölgemizin hizmetlerine çok büyük katkıda bulunuyor. İnşallah daha büyük hizmetlere de sebep olacaktır. Biz işin mutfağındayız, Bakanlığımızın ve Genel Müdürlüğümüzün bize sağladığı bu imkanları en iyi şekilde hizmete dönüştürme çabası içerisindeyiz. Arkadaşlarımız da bu gayreti gösteriyor." diye konuştu.

Kars Karayolları 18'nci Bölge Müdürlüğü Cami İmamı İbrahim Yıldız, düzenlenen törende dua okudu ve ardından araçlar için kurban kesildi. Araç şoförleri ise kurbanın kanını araçlarına sürdüler.

arac.jpg

18’nci Bölge Müdürlüğüne dahil edilen araçlar ise şunlar; 2 Adet Kamyon, 1 Adet Kayar Kasa Kurtarıcı Kamyon, 1 Adet Paletli Ekskavatör, 1 Adet Kanal Kazıyıcı Yükleyici, 1 Adet Profilometre,1 Adet Kanal Açma Özelliğine sahip Vidanjör, Kamyonlarımız için 4 adet düz kar bıçağı.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.