1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Leman'ın Kapağında Erdoğan VAR
Kandıra Cezaevinden Film Gibi FİRAR

Kandıra Cezaevi'nden Film Gibi FİRAR

Türkiye'nen en güvenlikli cezaevlerinden biri olan Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nden bir mahkum kaçtı.

A+A-

Türkiye'nen en güvenlikli cezaevlerinden biri olan Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nden bir mahkum kaçtı.

İzmit Kandıra Yolu'nun 20'nci kilometresinde kurulu bulunan Türkiye'nen en güvenlikli cezaevlerinden biri olarak bilinen Kandıra Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nden bir mahkum kaçmayı başardı.

Adının M.K. olduğu belirtilen çete suçlusunun yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Jandarma ve emniyet ekipleri her yerde kaçan suçluyu arıyor.

SAYIM GÖREVLİLERİ KAPIYI AÇIK UNUTMUŞ

Daha önce aralarında Alaattin Çakıcı'nın da bulunduğu birçok çete suçlusunun kaldığı Kandıra Yüksek Güvenlikli 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nde çete suçundan yatan M.K.'nın gece sayımından sonra firar ettiği ortaya çıktı.

İlk belirlemelere göre M.K.'nın, sayım görevlilerinin kapıyı açık unutmalarından yararlanarak havalandırma boşluğuna çaktığı, buradan da spor salonunun çatısına geçip telleri aşarak kaçtığı sanılıyor.

CUMHURİYET SAVCISI CEZAEVİNDE İNCELEME YAPTI

Aynı zamanda 2 Nolu cezaevinin yanı sıra, yeni yaptırılan T Tipi Cezaevi ile birlikte tam anlamıyla Cezaevi Kampüsü'nün merkezindeki 1 Nolu Cezaevi'nden ilk kez gerçekleşen firar büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Firarı araştırmak için Cumhuriyet Savcısı ile jandarma yetkililerinin de cezaevine giderek inceleme yaptığı belirtildi. Polisten de destek alan jandarmanın kentteki mobese kameralarındaki görüntüleri de incelediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.