1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SUSUZ

  4. 206 Köy Yolu Ulaşıma KAPANDI !
Kağızmanspor'dan 12- 0’lık Galibiyet

Kağızmanspor'dan 12- 0’lık Galibiyet

Kars 1. Amatör Küme de mücadele eden Kağızmanspor-Susuz Gençlikspor’u 12-0 yendi.

A+A-

Kars 1. Amatör Küme de mücadele eden Kağızmanspor-Susuz Gençlikspor’u 12-0 yendi.

Kağızman Stadyumunda oynanan maçta Kağızmanspor gol olup yağdı. Maçtan 12- 0’lık skorla ayrıldı.

Kağızmanspor Kulüp Başkanı Canip Korkmaz, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bu galibiyeti Kağızmanspor taraftarlarına hediye ettiklerini söyledi.

Alınan galibiyetten dolayı futbolcularını kutladığını belirten Başkan Korkmaz, “Güzel bir galibiyet oldu. İstediklerimizi oyun felsefemizi sahaya yansıttık. Yetenekli bir oyuncu gurubumuz var ve 12-0 kazandık. Susuz Gençlikspor maçından galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyuz. Takımımız karşılaşmanın ilk dakikasından son dakikasına kadar iyi bir oyun ortaya koydu. Elde edilen sonuç oynanan futbol ve takımın kazanma isteği en az alınan sonuç kadar beni memnun etti. Sahada 90 dakika hücumu düşünen bir Kağızmanspor izledik. Haklı bir galibiyet aldık. Futbolcularım maçın başından sonuna kadar konsantrasyonu kaybetmedi. İnanılmaz bir arzu ve istekle taktik disiplinini sürdürdü. Rakibimiz karşısında güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularım bu ligde neler yapabileceklerini gösterdi. Hafta sonu Kars sentetik sahada Dikmespor ile karşılaşacağız. Hafta sonuna kadar çalışmalarımızı ciddiyetle devam ettirerek gülen taraf olmak istiyoruz. Galibiyet takıma çok şey kattı. Kaliteli bir kadroya sahibiz ve oyuncularıma güveniyorum. Bu ligde rekor kırmak istiyoruz ve bu zorlu süreçte bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bizimle birlikte her maçta 90 dakika boyunca heyecanlanan Kağızman Kaymakamımız Musa Üçgül’e ve Kağızman Belediyesine, Kağızman Emniyet Müdürümüze ve Kağızman Milli Eğitim Müdürümüze ve Kağızmanspor taraftarlarına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Kağızmanspor'dan 12- 0’lık Galibiyet

Kağızmanspor'dan 12- 0’lık Galibiyet

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.