1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Cumhuriyet Halk Partisi'nde Aday Adaylığı Süreci Başlıyor
Kağızman’da Tarihi Eser Operasyonu

Kağızman’da Tarihi Eser Operasyonu

Kars’ın Kağızman ilçesi ve Ağrı’da tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda kapalı lahit ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığı k...

A+A-

Kars’ın Kağızman ilçesi ve Ağrı’da tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda kapalı lahit ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kars Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen planlı çalışmalar sonucunda, Ağrı İli Patnos İlçesi ve Kağızman ilçesinde yapılan eş zamanlı operasyonda, Patnos’ da şüpheli Y.S.’nin ikametinde boyutları 77 cm uzunluğunda, 37 cm yüksekliğinde ve 35 cm genişliğinde kapalı lahit olarak bilinen materyal ele geçirildi. Ele geçirilen materyal hakkında Müze Müdürlüğü görevlilerince gerekli inceleme yapılırken, olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler Y.S. ve Y.A. Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturmalarının devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.