1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da Sulama Suyu Cinayeti... Komşusunu Bıçakla Katletti
Kağızman’da Şüpheli Çoban Ölümü!

Kağızman’da Şüpheli Çoban Ölümü!

Kars Kağızman'da çobanlık yapan amca ve yeğeni, kaldıkları çadırda ölü bulundu.

A+A-

Kars'ın Kağızman ilçesi kırsalında çobanlık yapan amca ve yeğeni, kaldıkları çadırda ölü bulundu.

İHA'nın haberine göre, Kars'ın Kağızman ilçesinde ikamet eden ve Çemçe kırsalına koyun sürüsünü götüren Cahit Karadağ (55) ve yeğeni Mehmet Karadağ (25) bu sabah kaldıkları çadırda ölü bulundu.

Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine çadırda araştırma yapıldı. Cesetler üzerinde herhangi darp, cebir izine rastlanmazken, şahısların kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yapılan ön incelemede Cahit ve Mehmet Karadağ'ın yedikleri yabani otlardan zehirlenmiş olabilecekleri ihtimali üzerine duruluyor.

Kağızman’da 2 Çoban Ölü Bulundu

Kağızman’da 2 Çoban Ölü Bulundu

Haberin uzantısı...

Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenmişler

Çobanlık yapan amca-yeğen karbonmonoksit gazından zehirlenmiş

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Dibekkaya Yaylası'nda kaldıkları çadırda ölü bulunan çobanlık yapan Mehmet Karadağ (52) ile yeğeni Cavit Karadağ'ın (23) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi.

Amca ve yeğenin ön otopsi raporunda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edildi. Kağızman Merkez Camii'nde ikinci vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Göğsügüzel mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.