1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Sınır' Serhat TV'de YAYINLANDI - 1
Kağızman’da PKK/HPG'liler Askeri Üsse Saldırdı

Kağızman’da PKK/HPG'liler Askeri Üsse Saldırdı

Kars’ın Kağızman ilçesinde askeri üsse saldıran PKK/HPG'li grup ile askerler arasında çatışma çıktı.

A+A-

Kars’ın Kağızman ilçesinde askeri üsse saldıran PKK/HPG'li grup ile askerler arasında çatışma çıktı.

İHA'nın haberine göre, saat 20.00 sıralarında bir grup tarafından Kağızman ilçesinde bulunan askeri üsse roketatar ve ağır makineli silahlarla saldırıda bulunuldu.

Çatışmanı devam ettiği bölgeye takviye askeri birlikler sevk edildi...

Haberin uzantısı...

VALİLİK AÇIKLAMASI

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kağızman ilçesindeki askeri üsse taciz ateşi açılmasını ilişkin, "Taciz ateşi oldu, arkadaşlar karşılık verdiler daha sonra helikopterlerle kontrol edildi, arama tarama faaliyetleri devam ediyor." dedi.

Vali Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde, Kağızman ilçesi Kurt Kulak mevkisinde bulunan askeri üs bölgesine taciz ateşi açıldığını anımsatarak, güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiğini söyledi.

Doğan, "Dün akşam itibarıyla da bir sıkıntı olmadı. Taciz ateşi oldu arkadaşlar karşılık verdiler daha sonra helikopterlerle kontrol edildi, arama tarama faaliyetleri devam ediyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.