1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Hasat Mevsimi
Kağızman’da Eğitim Bayşar’a Emanet

Kağızman’da Eğitim Bayşar’a Emanet

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Yakup Bayşar atandı.Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü Yakup Bayşar asaleten atandı.

A+A-

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Yakup Bayşar atandı.

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü Yakup Bayşar asaleten atandı. Başarılı projelere imza atarak adından sık sık söz ettiren Yakup Bayşar, ilçede birçok okulda idarecilik yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yakup Bayşar, “Bizlere bu görevi uygun gören başta sayın Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan ve diğer bütün büyüklerimize çok teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. İlçeye ve eğitime katkısı büyük olan önceki müdürümüz Efrail Deniz’den aldığımız bu bayrağı bizlerde daha ileriye taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sorumluluğumuzun farkındayız eğitim gibi önemli bir kurumun başında olmak hiç durmadan koşmaktır ben ve ekibim bu sorumluluk bilinci ile çocuklarımızın geleceğinin daha parlak ve eğitmelerinin daha kaliteli olması için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.