1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Toplu Taşıma Zamlandı
Kaçak Kazı Yapanlar Yakalandı

Kaçak Kazı Yapanlar Yakalandı

Kars'ta izinsiz kazı yapan 5 kişi, suçüstü yakalandı.

A+A-

Kars'ta izinsiz kazı yapan 5 kişi, suçüstü yakalandı.

Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Merkez Ataköy mevkiinde yapılan önleyici kolluk devriyesi esnasında şüpheli 5 kişi, izinsiz kazı yaptığı esnada suç aletleri ile birlikte yakalandı.

İzinsiz kazı yapılan alanda 2,5 x 1.40 metre genişliğinde 10 metre derinliğinde çukur tespit edilerek, 1 adet figürlü taş, 2 adet kazma, 3 adet kürek, 1 adet testere, 1 adet keser, 2 adet murç, 1 adet hilti, 10 adet eldiven, 25 metre kablo ve halat ip ele geçirildi. Şüpheli şahıslar ile ilgili adli işlem başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz, ilimiz genelinde kültürel ve tarihi mirasın korunmasına yönelik, tarihi eser kaçakçılığı ile mücadeleye aralıksız devam edecektir" denildi.

İlgili haber..

Kağızman’da Define Avcıları Yakalandı

Kağızman Ortaköy'de define arayan 4 kişi arama detektörleriyle birlikte yakalandı.

Kars Valiliği kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ortaköy mevkiinde önleyici kolluk devriyesi esnasında izinsiz kazı yapan şüpheli 4 kişi, define arama detektörü ile birlikte yakalandı. Yakalan şüpheli 4 kişi ile ilgili jandarma ekipleri tarafından adli işlem başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz, ilimiz genelinde kültürel ve tarihi mirasın korunmasına yönelik, tarihi eser kaçakçılığı ile mücadeleye aralıksız devam edecektir." denildi.

Kaçak Kazı Yapanlar Yakalandı

Kaçak Kazı Yapanlar Yakalandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.