1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Durgunsu Kano Türkiye Yarışları Tamamlandı
Jose Mourinho İstanbul'da.. Fenerbahçe Macerası Resmen Başladı!

Jose Mourinho İstanbul'da.. Fenerbahçe Macerası Resmen Başladı!

Ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig devlerinden Fenerbahçe’nin başına geçti. 

A+A-

Ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig devlerinden Fenerbahçe’nin başına geçti. 

Fenerbahçe Kulübü, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile resmi sözleşme imzaladı.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Mourinho, Fenerbahçe taraftarlarına sevgilerini iletti ve onlara kendisini bir aile üyesi gibi hissettirdiklerini söyledi.

JOSE MOURINHO, FENERBAHÇE’YE İMZAYI ATTI: “FORMA BEDENİMİN BİR PARÇASI”

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; İstanbul’daki Ülker Stadyumu’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Mourinho, Fenerbahçe formasının artık bedeninin bir parçası olduğunu ve taraftarların hayallerinin kendi hayalleri olduğunu belirtti.

MOURINHO RESMEN FENERBAHÇE'DE

Mourinho, “Tünaydın. İlk olarak, adım Fenerbahçe ile anıldığı andan itibaren bana gösterdiğiniz sevgi için teşekkür ederim. Bir teknik direktör olarak zaferlerden sonra sevgi beklerdim, ancak bu sevgiyi şimdiden hissettim ve bu bana büyük bir sorumluluk yüklüyor. Size söz veriyorum, artık ben de sizin ailenizden biriyim. Fenerbahçe forması, bedenimin bir parçası haline geldi. Futbol, tutkuyla yaşanır ve bu tutkuyu sizlerle birlikte en iyi şekilde yaşayacağımıza inanıyorum. Ali Koç ile ilk tanıştığımız andan itibaren, sizler için burada olmayı çok istedim. Sizler, dünyanın en tutkulu taraftarlarısınız ve şu andan itibaren sizin hayalleriniz, benim hayallerim olacak.” dedi.

fenerbahce.jpeg

MOURINHO’NUN İSTANBUL MACERASI BAŞLIYOR 

“Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi elemelerindeki muhtemel rakiplerini analiz ettim. En son Roma’da Avrupa Kupası kazandım, Fenerbahçe’de yeniden istiyorum” açıklamasında bulunan Mourinho ile 2+1 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaşma sağladı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve dünya basınında geniş yer bulan Mourinho’nun transferi, Ali Koç ve Acun Ilıcalı’nın önderliğinde gerçekleşti.

MOURINHO’NUN İLK GÜNLERİ

Mourinho, İstanbul’a geldiği ilk günlerde Boğaz’ın tadını çıkarırken sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı

Mourinho ayrıca Fenerbahçe taraftarlarının gösterdiği sevgiye teşekkür ederek, bu sevginin kendisine büyük bir sorumluluk yüklediğini ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler