1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Göle'de eksi 22'lik Esaret
İddia | Jandarma Ardahan'da Fil Aradı

İddia | Jandarma Ardahan'da Fil Aradı

Ardahan'da bir çoban, merada hayvanları otlatırken karşısına çıktığını iddia ettiği bir filin fotoğrafını paylaşması üzerine jandarma bölgede arama başlattı.

A+A-

Ardahan'da bir çoban, merada hayvanları otlatırken karşısına çıktığını iddia ettiği bir filin fotoğrafını paylaşması üzerine jandarma bölgede fili aramaya başladı.

Ardahan'da merada hayvanları otlatan bir çoban karşısına çıktığını ileri sürdüğü filin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fil fotoğrafı kısa sürede yayılırken, jandarma ekipleri bölgeye giderek fili aramaya başladı.

ardahan.webp

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Ardahan merkez Çamlıçatak köyü kırsalında hayvan otlatan bir çoban, fil gördüğünü iddia etti. Çoban tarafından sosyal medyada paylaşılan ve hızla yayılan fil fotoğrafı jandarma ekiplerini harekete geçirdi. 

EL FENERİ İLE FİL ARADILAR

İlk etapta çobanı bulan jandarma ekipleri fotoğrafın çekildiği bölgeye gitti. Çobanın gösterdiği bölgede olduğu ileri sürülen filin bulunması için çalışma başlatıldı. Havanın kararması nedeniyle arama çalışmaları el feneri ve flaşörlerle sürdürüldüğü belirtildi.

Ekipler bölgede uzun süre arama çalışmaları yaptı.

..haberin uzantısı

VALİLİK YALANLADI

Ardahan Valiliği de kısa süre sonra olaya ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, bazı sosyal medya hesapları ile haber sitelerinde yer alan "Ardahan'da fil görüldü" iddiasının asılsız olduğunu bildirdi.

Vali Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ardahan ilimizde fil görüldüğü iddiası tamamen uydurmadır. Kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadesini kullandı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler