İzmir'de Korkunç Cinayet.. 15 Yaşındaki Çocuk Vahşice Öldürüldü!

İzmir'de Korkunç Cinayet.. 15 Yaşındaki Çocuk Vahşice Öldürüldü!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski erkek arkadaşı tarafından 120 bıçak darbesiyle vahşice öldürüldü.

A+A-

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski erkek arkadaşı olan 15 yaşındaki bir çocuk tarafından 120’ye yakın bıçak darbesiyle feci şekilde hayatını kaybetti. 

15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, İzmir’in Karabağlar ilçesinde eski erkek arkadaşı olan 15 yaşındaki bir çocuk tarafından 120’ye yakın bıçak darbesiyle öldürüldü. 

Genç kızın eski erkek arkadaşı olan 15 yaşındaki bir çocuk tarafından öldürüldüğü ve cinayetin itiraf edildiği bildirildi. 

KORKUNÇ CİNAYET: 120 BIÇAK DARBESİ 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; dün akşam saatlerinde İzmir’in Karabağlar ilçesi Arap Hasan Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski erkek arkadaşı tarafından 120 bıçak darbesiyle vahşice öldürüldü.

cinayet-001.jpeg

Anne ve babası ayrı olan genç kız, eski erkek arkadaşı ile babasının evine ziyarete gitmişti.

ANNE VE BABASI AYRI OLAN GENÇ KIZIN TRAJEDİSİ

Hacer Çağla Çetinalp’in anne ve babasının ayrı olduğu ve babası İ.U.Ç.'nin evine ziyarete gittiği sırada bu trajediyle karşılaştığı belirtildi.

OLAY YERİNDE BULUNAN KANLI SAHNE

Baba İ.U.Ç., eve döndüğünde kızını kanlar içinde yerde yatar vaziyette buldu. Genç kızın vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 120’ye yakın bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği tespit edildi.

CİNAYET ZANLISI HIZLA YAKALANDI 

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanan şüpheli, cinayeti itiraf etti ve kız çocuğunun cep telefonunu kaçış güzergahındaki bir çöp konteynerine attığını belirtti. 

DEVAM EDEN SORUŞTURMA

Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli U.E.Y. ve talihsiz kızın babası İ.U.Ç., polis ekiplerince sorgularının devam ettiği ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.