1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta İlk Açık Kalp AMELİYATI
İyi Parti'li Adaylar Seçim Çalışmalarına Başladı

İyi Parti'li Adaylar Seçim Çalışmalarına Başladı

İyi Parti Kars milletvekili adayları Alpaslan Yüce,  Aytaç Erman Keskin ve Ayşe Tarlak Yılmaz seçim çalışmalarına başladı.

A+A-

İyi Parti milletvekili adayları Kars’a gelerek seçim çalışmalarına başladı.

İyi Parti Kars milletvekili adayları Alpaslan Yüce,  Aytaç Erman Keskin ve Ayşe Tarlak Yılmaz seçim çalışmalarına başladı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Ankara'dan Kars'a kara yolu ile gelen adaylar, Kağızman yol ayrımında partililer tarafından coşku ile karşılandı. İyi Parti'li adaylar uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turu atıp halkı selamladıktan sonra, Atatürk Caddesi üzerindeki İyi Parti Kars Başkanlığı binasına  geldi. 

İl binası önünde adaylara ve partililere hitaben konuşan İyi Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, “…çıktığımız bu kutsal ve başarılı yolda bir birinden değerli ve başarılı üç arkadaşımızla sizlerin karşısına çıktık. Sizlerin değerli destekleri ile inşallah 15 Mayıs sabahı Türkiye Büyük Millet Meclisinde yeniden bir tarih yazacağız ve iktidara sahip olacağız. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanımız, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ise Başbakanımız olacaklar" dedi.

Akbaba’nın selamlama konuşmasının ardından, İyi Parti Kars milletvekili adayları Ayşe Tarlak Yılmaz, Aytaç Erman Keskin ve Alpaslan Yüce sırayla toplanan kalabalığa ve partililere hitap etti.

Konuşmaların ardından İyi Parti’li adaylar seçim çalışmalarına başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler