İYİ Parti'den Ahmet Arslan'a Tepki

İYİ Parti'den Ahmet Arslan'a Tepki

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı, UDH Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili birinci sıra adayı Ahmet Arslan’ın "seçim bürosu" açılışında yapmış olduğu konuşmaya tepki gösterdi.

A+A-

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili birinci sıra adayı Ahmet Arslan’ın "seçim bürosu" açılışında yapmış olduğu konuşmaya tepki gösterdi.

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklama şöyle:

“AKP’nin Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan partisinin seçim bürosunun açılışında genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i kastederek şunları söylemiş : “Hele bir tanesi çıkmış FETÖ’nün azıyla, Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiriyor. …Ya be mübarek sen bugüne kadar hangi baltaya sap oldun ki, bundan sonrada dönesin bu ülkeye hizmet edesin. Recep Tayyip Erdoğan’a rakip olasın. İldeki adaylarınla Ahmet Arslan’a rakip olasın. Kusura bakma klasmanlarımız aynı değil, bakın aşıklar şehriyiz, aşıklık geleneği olan şehrin evlatlarıyız. Bu şehir çok iyi bilir eğer bir âşık, senin aşığınım klasında değilse, onunla birlikte huzura çıkarmazlar. Onunla birlikte söz söyletmezler.”

Öncelikle Sayın Arslan’a şunu söylemek isteriz: Suçüstü yakalanmanın telaşıyla önünüze gelene FETÖ’cü çamuru atmanız kabak tadı verdi.  Bu memlekette FETÖ’cüyü de, FETÖ işbirlikçilerini de, FETÖ’yü semirtip ülkenin başına bela edenleri de herkes bilir, tanır. Bırakalım bu defter şimdilik kapalı kalsın.

Bizim genel başkanımız sayın Meral Akşener, 30 yıldan beri Türk siyasetinin içerisindedir. Milletvekilliği, bakanlık ve meclis başkan vekilliği yapmış, başı dik, alnı açık, namuslu, şerefli bir Türk kadınıdır. Vatansever ve Atatürk’çüdür. Allah’ın yardımı, milletimizin desteğiyle 24 Haziran’dan sonrada Cumhurbaşkanımız olacaktır.

Partimizin Kars adaylarını eleştirmişsiniz. Onların sizin kalitenizde, klasmanınızda olmadığını ifade etmişsiniz. Öncelikle mübarek ramazan ayında olduğumuzu hatırlatmak isterim. Tekebbürlük, kibir, insan beğenmeme, kendisini başkasından üstün görme Müslümana yakışmaz.

Bizim 3 adayımızda Kars’ta yaşıyor, yatırımları Kars’ta, Kars halkıyla iç içedirler. İkisi lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim görmüşlerdir. Mesleklerinde başarılı, işyerlerinde onlarca hemşerimiz ekmeğini kazanmaktadır.

Peki, sizin bu şehirde dikili ağacınız var mı? Bilmek isteriz. Bizim vergilerimizle yapılan hizmetleri kendinize klasman araçı olarak kullanmak doğru mu?

İlimizin bir bakanı olarak tüm partilerin adaylarını seçim bürolarında ziyaret ederek başarı dilemenizi beklerken, onları aşağılamanızı, hakir görmenizi size yakıştıramadığımızı bilmenizi isteriz.

İYİ Parti’nin Kars’ta alacağı sonucu tahmin edecek kadar tecrübeniz olduğunu biliyoruz. Telaşınızın ve hakaretlerinizin altında yatan sebebin bu olduğunun da farkındayız.

Bu yaklaşımınızı Kars halkının takdirine bırakıyoruz.

Bu ithamlarınız karşısında adaylarımız Yüksel Akbaba, Ahmet Aküzüm ve Hikmet Şimşek’i Kars halkının vicdanına emanet ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler