İYİ Parti | Yüksel Akbaba Yeniden İl Başkanı Seçildi

İYİ Parti | Yüksel Akbaba Yeniden İl Başkanı Seçildi

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı'na Yüksel Akbaba yeniden seçildi.

A+A-

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı'na Yüksel Akbaba yeniden seçildi.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, önceki gün Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen olağan kongrede, mevcut başkan Yüksel Akbaba yeniden seçildi.

Divan başkanlığını Settar Kaya'nın yaptığı kongrede, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gönderdiği mesaj okundu. Faaliyet raporu ve mali raporlar okunarak ve ibrası yapıldı. Dilek ve temennilerin de bildirilmesinin ardından seçime geçildi.

Seçim sonucunda tek aday Yüksel Akbaba kullanılan oyların tamamını alarak yeninden İYİ Parti Kars İl Başkanı oldu.

Kongreye, İYİ Parti Iğdır İl Başkanı Fuat Ata, İYİ Parti Iğdır Merkez İlçe Başkanı Sadık Uca, CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, Yeniden Refah Kars İl Başkanı İbrahim Çelik ve Gelecek Partisi Kars İl Başkanı Yaşar Yanar da katıldı. 

yuksel-akbaba2.jpg

yuksel-akbaba.jpg

YÖNETİM KURULU

Yüksek Akbaba başkanlığındaki yönetim kuruluna, "Settar Kaya, Servet Özyılmaz, Sebahattin Kaçar, Sorgu Kuyumcu, Safiye Demir, Nevzat Aras, Hayrettin Şen, Nebi Arığ, Muzaffer Melih Sadak, Atanur Kurban, Mermin Uğun, Ayten Gölgeleyen, Mehmet Erenoğlu, Kerim Ötünçtemur, Ali Asker Alin, Erkan Koçer, Zafer Çelebi, Akif Parim, Kenan Ülker, Erdinç Perk, Kemalettin Karabaş, Yakup Ulu, Yakup Öztürk, Taner Dikici, Suat Baydağ, Melih Kural, Tugay Aydın ve Mehmet Rıza Yılmaz." seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.