1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ana Yolda Bisikletle Seyreden Küçük Çocuk Korkuttu
İşkence Gören Mantar Toplayıcıları Serbest

İşkence Gören Mantar Toplayıcıları Serbest

Cemal Aslan’ın gözaltında burnunun kırıldığı ve bir kulak zarının patladığı belirtildi.

A+A-

Gevaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırı sonrası mantar toplamaktan dönerken gözaltına alınan ve işkenceye uğradıklarına dair fotoğrafları yayınlanan yurttaşlar, 5 gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Van’da Gevaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırı sonrası gözaltına alınan ve işkenceye uğradıklarına dair fotoğrafları sosyal medyada yayınlanan 4 kişi, 5 gün sonra savcılık ifadeleri alındıktan sonra yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu kişilerin “Örgüte üye olmak” iddiasıyla gözaltına alındıkları öğrenildi. 

iskence.png

9 Haziran’da gözaltına alınan ve işkenceye uğradığı fotoğrafları sosyal medyadan servis edilen 3 kişiden biri olan  İpekyolu ilçesi Cumhuriyet mahallesinde oturan 3 çocuk babası Cemal Aslan’ın maruz kaldığı işkence sonucu burnunun kırıldığı ve bir kulağının zarının patladığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.