1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Kar Üstünde Cirit Gösterisi Nefes Kesti
İşadamları Kars’ta Temaslarda Bulundu

İşadamları Kars’ta Temaslarda Bulundu

İstanbul’da yaşayan Karslılar, Kars'a gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

A+A-

İstanbul’da yaşayan Karslılar, işadamı Metin Güzel başkanlığında bir heyetle Kars’a gelerek çeşitli temaslarda bulundular.

İHA'nın haberine göre, Kars’ın Cazibe Merkezi olarak açıklamasının ardından kente yatırım yapmak isteyen işadamlarının sayısının arttığı belirtildi.

Karslı işadamı Metin Güzel ve beraberindeki işadamlarından oluşan heyet, Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Kars’a yapılacak yatırımlarla ilgili Vali Rahmi Doğan’a bilgiler veren işadamı Metin Güzel, “Kars sevdalıları artık Kars’ı istiyorlar. Artık Kars’ta bir şeyler yapmanın zamanıdır. Dolayısıyla biz sizin enerjinizi gördüğümüzde sizin enerjinizle birlikte seri hareket ederek, buradaki ambiyans, cazibe merkezi olması, Bakü-Tiflis hattının oluşması, Kars’ın yeni bir döneme girmesiyle birlikte biz dedik ki orada büyük bir organizasyon yapalım. Vali beyin ev sahipliğinde 700 kişilik bir yemek vermek istiyoruz. Bu yemeğe İstanbul’dan, Ankara’dan ve diğer illerden 150-200 kişilik işadamı taşımak istiyoruz. Bunun için bir tasarı hazırladık. Bu düşünce şeklinin dosyasını size bırakacağım. Alternatif düşüncemiz 21 Ocak. Başarı sizinle gelecektir. Sizin evet demesi, sayın bakanımızın mutlaka konuşmacı olması. Parti İl Başkanlarına da bir dosya hazırladık. Global, herkesi kucaklayacak muhteşem bir gece düşünüyoruz. Bakanımız ve sizin samimiyetiniz ortada” şeklinde konmuştu.

Heyet Kars Belediye Başkanı MHP'li  Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev’i de ziyaret eden grup Garnizon Şehitliğini de ziyaret etti.

Karslı İşadamları Kars’ta Temaslarda Bulundu

Karslı İşadamları Kars’ta Temaslarda Bulundu

Karslı İşadamları Kars’ta Temaslarda Bulundu

Karslı İşadamları Kars’ta Temaslarda Bulundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.