1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, 'Milli Yargı'yı Tarif Etti
İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

20 madde ile neden referandumda 'Hayır' oyu kullanacağını açıklayan Kanal D haber spikeri İrfan Değirmenci televizyondan kovuldu.

A+A-

20 madde ile neden referandumda 'Hayır' oyu kullanacağını açıklayan Kanal D haber spikeri İrfan Değirmenci televizyondan kovuldu. 
Kanal D, sosyal medya hesabından referandumda 'hayır' oyu vereceğini açıkladığı için haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verdiğin duyurdu. Kanal D'den yapılan açıklamada "Doğan Yayın Grubu olarak “tarafsızlık” en temel ilkemizdir" denildi. "Arkadaşımız İrfan Değirmenci, sosyal medyada, 10 Şubat tarihinde yazdığı mesajlarla, açıkça kamuoyu gündeminde tartışılan bir konuda taraf olmuştur. Bu nedenle kendisiyle iş akdimizi sonlandırıyoruz" ifadesi kullanıldı. 

DEĞİRMENCİ'DEN İLK AÇIKLAMA
İrfan Değirmenci, haberin duyulmasının ardından Twitter hesabından paylaştığı mesajda "Durun önce anneme durumu izah edeyim de sonra konuşuruz.Annem Halk Tv'nin altyazısından öğrenmiş bile Selamı var hepinize, "iyiler sonunda kazanır" diyor" dedi.
ŞEVKET ÇORUH'TAN DESTEK: BENİ DE KOVUN
İrfan Değirmenci'nin işinden atılmasına oyuncu Şevket Çoruh Twittter hesabından Doğan Grubu'nun kararına tepki gösterdi. Aynı kanalda yayınlanan Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Şevket Çoruh paylaştığı tweette "Ben de hayır diyorum beni de kovun" dedi.
Değirmenci, sosyal medya hesabından referandumda ‘Hayır’ diyeceğini açıklamış bunun gerekçelerini de 20 maddeyle sıralamıştı. 
'EVET' DİYECEĞİNİ AÇIKLAYAN FATİH ÇEKİRGE İÇİN BİR AÇIKLAMA YAPILMAMIŞTI
Daha önce Yazar Fatih Çekirge de Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde 'Evet' diyeceğini açıklamıştı ancak Doğan Medya Grubu, Çekirge hakkında herhangi açıklama dahi yapmamıştı. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.