1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Silahlı Saldırı, 1 kişi Öldü
İkiköprü Belde Belediye Başkanı DEM Parti'den Ayrıldı.. Bağımsız Kalacak! 

İkiköprü Belde Belediye Başkanı DEM Parti'den Ayrıldı.. Bağımsız Kalacak! 

Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü belde belediye başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti.

A+A-

Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü belde belediye başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti.

DEM Partili belediye başkanı, başkanlık görevini bağımsız olarak sürdüreceğini açıkladı. 

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Karabulut, DEM Parti’den istifa ederek bağımsız olarak görev yapmaya devam edeceğini duyurdu.

DEM PARTİ'DEN AYRILDI

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Karabulut, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden (DEM) istifa ettiğini duyurdu.

BAĞIMSIZ OLARAK GÖREVİNE DEVAM EDECEK

PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; İkiköprü Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Karabulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, belediye başkanlığı görevini bundan böyle bağımsız olarak sürdüreceğini belirtti.

İSTİFA KARARI

Karabulut’un açıklamasında; “Bugünden itibaren belediye başkanlığı görevimi, bağımsız belediye başkanı olarak sürdürme kararı aldım. İkiköprü’nün kalkınması ve huzuru için çıktığımız bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili hizmet verebileceğimize ve beldemiz için kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğimize inancımız tamdır. Bu nedenle, Belediye Meclis üyelerimizle birlikte Halkların Eşitlik ve Demokratik Partisi’nden (DEM) istifa ettiğimizi ve bağımsız olarak yolumuza devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiriyor, desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz.” ifadeler yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.