1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Iğdır’da FETÖ Operasyonu: 22 Gözaltı
Iğdır’da Yerel Gazeteci Darp Edildi

Iğdır’da Yerel Gazeteci Darp Edildi

Iğdır’da yerel gazete sahibi Metin Işık, sokak ortasında eli sopalı bir grubun saldırısına uğradı.

A+A-

Iğdır’da yerel gazete sahibi Metin Işık, sokak ortasında eli sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan şikayetçi olan Işık, yazdığı haberler nedeniyle darp edildiğini söyledi.

27 Kasım akşamı yaşanan saldırı iddiaya göre şöyle meydana geldi: Metin Işık, akşam namazını kıldığı camiden çıkıp, bisikletiyle evine gitmek istedi. Ancak yolu, elleri sopalı 15 kişilik bir grup tarafından kesildi. Işık, öldürülesiye dövüldü. 

Saldırganlar kaçarken, yaralanan Işık, kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Tedavisinin ardından da karakola gidip, şikayetçi oldu. 

Saldırganlardan birinin daha önce kendisini tehdit eden Mutluhan K. olduğunu, diğerlerini ise tanımadığı belirten Işık, şunları söyledi. “Camiden eve giderken kalabalık bir grupla karşıma çıkan Mutluhan K., ‘Nasılsın ağabey?’ deyip silah çekti. Ardından da elindeki sopayla vurdu. Ardından diğerleri de vurmaya başladı. En az 15 kişi vardı. Kafamda, sırtımda ve ayağımda yaralar vardı. Hastaneye gidip tedavi oldum, rapor aldım. Sonra karakola gidip şikâyetçi oldum. Yazdığım haberler birilerini rahatsız ettiği için saldırıya uğradım. Saldırganların kimliği belli. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.