1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Iğdır’da ‘Hayır’a Başlandı
Iğdır’da ‘Hayır’a Başlandı

Iğdır’da ‘Hayır’a Başlandı

Iğdır’da DBP ve HDP öncülüğünde yürütülecek referandum çalışmalarının startı yapılan basın açıklaması ile verildi.

A+A-

Referandum çalışmalarının startının verildiği Iğdır’da DBP ve HDP’li yöneticiler, esnafı ziyaret ederek “Hayır” broşürleri dağıttı. 
Iğdır’da DBP ve HDP öncülüğünde yürütülecek referandum çalışmalarının startı yapılan basın açıklaması ile verildi. DBP il binası önünde yapılan ve HDP ile DBP’li yöneticilerin katıldığı açıklamada konuşan HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman, referandumda ülkeyi yönetecek bir sistemin seçiminin yapılacağına dikkat çekerek, “Dolayısıyla 16 Nisan’da vereceğimiz oy bizim ve bizden sonraki neslin geleceğini etkileyecek bir tercihtir. Biz irademizi tek bir kişinin iki dudağı arasındaki söze mi teslim edeceğiz, yoksa irademizi kendi elimizde tutup bizi yönetenleri bizler mi seçeceğiz. İşte 16 Nisan referandumunda kullanacağımız oy bizim kader oyumuzdur” dedi. 

Adıyaman, halkların özgürlüğü, inançların özgürlüğü, bir arada özgür ve eşitçe bir yaşam için “Hayır” denilmesi gerektiğini söyledi. 
Açıklama ardından esnaf ziyaret edilerek, “Hayır” broşürleri dağıtıldı. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.