1. HABERLER

  2. Hortumda Ölen İşçilerin KİMLİKLERİ
Hortumda Ölen İşçilerin KİMLİKLERİ

Hortumda Ölen İşçilerin KİMLİKLERİ

Elazığ'ın Maden ilçesinde meydana gelen hortumda hayatını kaybeden altı işçinin kimlikleri belirlendi.

A+A-

Elazığ'daki hortumda hayatını kaybeden işçilerin kimlikleri belirlendi. İşçilerden dördünün cenazesi memleketlerine gönderilirken ikisinin cenazesinin Elazığ'daki hastanelerde olduğu öğrenildi.

Elazığ'ın Maden ilçesinde meydana gelen hortumda hayatını kaybeden altı işçinin kimlikleri belirlendi.

Maden Kaymakamı Ahmet Adanur, yaptığı açıklamada, şantiyeye yakın iki köyde çok sayıda evin çatılarının uçtuğunu ancak can kaybı yaşanmadığı bilgisini verdi. Adanur, yarından (11 Nisan) itibaren yapılacak hasar tespitlerinin ardından Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nce gerekli çalışmaların yapılacağını da bildirdi.

Öte yandan hayatını kaybeden işçilerin kimlikleri belirlenirken dört işçinin cenazesi memleketlerine gönderildi. İşçilerden Abdullah Tekin ve Çerkez Akyürek'in cenazeleri Diyarbakır'a, Altan Demirkıran'ın cenazesi Elazığ'ın Karakoçan ilçesine, Metin Bahçeci'nin cenazesi ise Elazığ'ın Palu ilçesine gönderildi. Hayatını kaybeden diğer işçiler Sibgatula Oğuz ve Emrah Burak'ın cenazelerinin ise Elazığ'daki hastanelerde olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.