1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. HDP’nin Tabelasını Söküp Çöpe Attı
HDP’nin Tabelasını Söküp Çöpe Attı

HDP’nin Tabelasını Söküp Çöpe Attı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl Başkanlığı’na ait tabela bir kişinin saldırısı sonucu yerinden söküldü.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl Başkanlığı’na ait tabela bir kişinin saldırısı sonucu yerinden söküldü.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Iğdır merkez Söğütlü Mahallesi Rıza Yalçın Caddesi Yoncalı İş Merkezi’nin ikinci katında bulunan il örgütüne saldırı, iş merkezindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde gece saat 02.48’de iş merkezinin girişine gelen saldırgan, elindeki bıçak ile HDP’ye ait tabelayı kesmeye çalıştığı görülüyor.

Tabelanın bir kısmını kesen saldırgan bir yandan da çevresini kontrol ediyor. Bıçakla kestiği tabelayı indiremeyen saldırgan saat 02.49’da kamera kadrajından çıkıyor, ancak daha sonra dönüp tabelayı kesmeye devam ediyor.

Daha sonra kesme işlemini bırakıp tabelayı yerinden sökerek indiren saldırgan, tabelayı alarak iş merkezinin girişinden ayrılıyor.

TABELAYI ÇÖPE ATTI

Saldırganın yerinden söktüğü tabelayı Rıza Yalçın Caddesi üzerindeki çöpe attığı belirtildi. Bölgedekiler tarafından atılan çöpte fark edilen tabela, HDP binasına getirilerek yetkililere teslim edildi.

HDP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Saldırganın kimliği hakkında bilgi alınmazken, HDP’nin konuya ilişkin suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. 

..haberin uzantısı

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
 
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır il binasına ait tabelayı yerinden sökerek çöpe atan kişinin kimliği belli oldu. 

Söz konusu kişinin Iğdır Ülkü Ocakları'na üye G.K. olduğu öğrenildi. 

HDP’nin saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.