1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. DEVA Partisi, Digor'da Erkan Özyümlü'yü Başkan Adayı Gösterdi
HDP'li Adayların Seçim Çalışması

HDP'li Adayların Seçim Çalışması

HDP milletvekili adayları, Kars ve ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak'ın seçim çalışmaları devam ediyor.

Seçime sayılı günler kala HDP Kars milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi.

Çalışmalar kapsamında il merkezi ve ilçelerde toplantılar gerçekleştiren adaylar halk tarafından coşkuyla karşılanıyor.

İl merkezindeki seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdüren adaylar, ilçe ve köylerde ise halk ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Sabah saatlerinde HDP Kars milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak Kars'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Karslı esnaftan HDP etrafında yer almalarını, tüm farklılıkların kucaklayıcısı olan HDP ile seçim çalışmalarını yürütmelerini isteyen vekil adaylarına ilgi yoğundu.

hdp-004.jpghdp-005.jpg

Vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını belirten Ayhan Bilgen; "Ülkemiz bir baskın seçime gitmiştir. Bizler HDP olarak her zaman seçim için hazırlıklıyız. Bugün de aday arkadaşlarımla birlikte esnafımızı dolaşıyoruz, onların sıkıntılarını dinliyoruz. Ama bu ülkenin 25 Haziran sabahı daha güzel günlere kavuşacağına inanıcımız tamdır" dedi.

Bilgen, Cuma günü HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın katılacağı mitingine tüm Kars halkını davet etti.

hdp-006.jpghdp-007.jpg

Haberin devamı...

Kars Valisi Rahmi Doğan'a Ziyaret

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak seçim çalışmaları çerçevesinde Kars Valisi Rahmi Doğan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

HDP'li adaylar daha sonra 24 Haziran'da seçimlere katılacak siyasi partilere ve sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu.

hdp-008.jpghdp-009.jpghdp-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler