HDP'li Adaylardan STK'lara Ziyaret

HDP'li Adaylardan STK'lara Ziyaret

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor.

Serhat TV'nin haberine göre, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak Kars'ta bulunan odaları STK'lara nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

HDP heyeti, ilkin Kars Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile bir araya geldi. STK'ların önemini belirterek, demokratik bir ortamda ülkenin refahı ve geleceği adına oy kullanılmasını ve destek verilmesini istedi. 

HDP adayları Bilgen, Moco ve Alınak'ın bir sonraki ziyareti ise Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası'na oldu. Oda Başkanı Kıyas Alp tarafından karşılanan HDP heyeti burada da benzer temennilerde bulunarak destek istediler. 

HDP Parti sözcüsü ve Kars milletvekili Ayhan Bilgen ve beraberindekilerin son durağı ise Kars Ardahan Bölge Barosu oldu. Baro Başkanı Av. İbrahim Baştimar ile bir süre sohbet eden heyet, hukukun üstünlüğünün ve yargının bağımsızlığının Türkiye'nin olmazsa olmazı olduğuna vurgu yaptılar. 

hdp-011.jpghdp-012.jpghdp-013.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler