1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bozkuş, Kars’ta Projeler Devam Edecek
HDP Adayı Ayhan Bilgen Oyunu Kullandı

HDP Adayı Ayhan Bilgen Oyunu Kullandı

.

A+A-

HDP Kars Belediye Eşbaşkan adayı Ayhan Bilgen, eşi ve çocuklarıyla birlikte Haydar Aliyev Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

Bilgen, o kullanma işleminin ardından okul çıkışında açıklamalarda bulunarak, seçimlerin tüm Kars için hayırlı olmasını diledi.

Bilgen’in açıklamaları şöyle: ‘’Kars için hayırlı olmasını diliyoruz. Sandığın iradesine sahip çıkmak demokrasinin olmazsa olmazıdır. Sandıkta değişimi sağlamak demokratik kültürün bir gereğidir. Evet zor bir kampanya geçirdik ama bugünün özellikle güven, huzur içerisinde geçmesini umut ediyoruz, temenni ediyoruz. Asla şımarmayacağız ve asla seçimi kazananın bütün Kars olduğunu unutmadan seçim sonucunu değerlendireceğiz. Seçim sonucu açıklandığında akşam tekrar birlikte olacağız. Ama bütün şehir hep birlikte ortak çalışmak üzere, seçim sonuçları ne olursa olsun herkesi davet ediyoruz.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler