1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tosya Gençlikspor Sezona İlk Antremanla Başladı
'Hayır TV'de İlk Buluşma

'Hayır TV'de İlk Buluşma

Referandum sürecinde yalana ve sansüre karşı direnenlerin sesini yükseltmek için kurulacak olan “Hayır TV” ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

A+A-

Referandum sürecinde yalana ve sansüre karşı direnenlerin sesini yükseltmek için kurulacak olan “Hayır TV” ilk buluşmasını gerçekleştirdi.
Gezi eylemleri sırasında sansüre karşı direnişin sesi olma iddiasıyla yola çıkan Çapul TV, referandum sürecinde yalana ve sansüre karşı direnenlerin sesini yükseltmek için kurduğu Hayır TV’nin ilk buluşmasını Beyoğlu’ndaki Cezayir Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

‘HAYIR TV, ÇAPUL TV DENEYİMİNİN DEVAMI’
"Çapul TV" deneyimini referandum sürecinde "Hayır TV" deneyimi ile devam ettirmek istediklerini belirten ve Çapul TV kuruluşunda yer alan Ali Ergin Demirhan, ana akım medyayı işaret ederek "Medyaya alternatif olmak için böyle bir şey düşündük" dedi. Neler yapılabilir demek için çağrı yaptıklarını dile getiren Demirhan, "Bizi harekete geçiren şu oldu: Var olan şeyi daha görünür yapmak istedik, var olan Çapul TV olanağımızı kullanmak istedik" diye konuştu. 
KAPATILAN TV’LERE ALTERNATİF OLMASI VURGULANDI
Toplantı öneri ve fikirlerle devam ederken, fikirler arasında "Çapul TV olumlu tepkiler aldı. Bunun Hayır'a dönüşmesi önemli olacak" sözleri yer aldı. Yine neler yapılacağı konuşulan toplantıda, Hayır'a dair her şeye yer verilmesi gerektiği belirtildi. Muhabir ağının da oluşması gerektiği belirtilen önerilerde, kapatılan basın kurumlarına dikkat çekilerek alternatif olmanın önemine vurgu yapıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.