1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Halk TV Çalışanı Uğur Yanıkel’in Şüpheli Ölümü
Halk TV Çalışanı Uğur Yanıkel’in Şüpheli Ölümü

Halk TV Çalışanı Uğur Yanıkel’in Şüpheli Ölümü

Halk TV’nin web sitesi halk.com.tr bünyesinde YouTube Koordinatörü olarak çalışan gazeteci Uğur Yanıkel (27) hayatını kaybetti.

A+A-

Halk TV YouTube Koordinatörü 27 yaşındaki Uğur Yanıkel’in hayatını kaybetmeden önceki son anları ortaya çıktı.

ŞÜPHELİ ÖLÜM

İstanbul Emniyeti, Beşiktaş’ta 23 Aralık’ta bir sokakta baygın hâlde bulunmasının ardından kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde hayatını kaybeden Halk TV YouTube Koordinatörü Uğur Yanıkel için 'şüpheli ölüm' olarak inceleme başlattı. 

Polisin incelediği MOBESE görüntülerinde Yanıkel’in koşarak geçtiği parkın 3 metrelik duvarından atladığı görülüyor.

Halk TV YouTube Koordinatörü Uğur Yanıkel, 23 Aralık cuma gecesi Beyoğlu Gümüşsuyu 10 Aralık Şehitler Parkı'nın hemen yanındaki yol kenarında baygın hâlde bulunmuş, kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamamıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, polis, Yanıkel'in ölümüyle ilgili araştırmaları sırasında bölgedeki MOBESE kameralarını da inceledi. 

Polis görüntülerde, Yanıkel'in 23 Aralık cuma günü saat 23.30 sıralarında Beyoğlu Gümüşsuyu 10 Aralık Şehitler Parkı'ndan koşarak geçtiğini ve parkın bittiği nokta olan 3 metrelik duvardan aşağıya kontrolsüz biçimde atladığını, beton zemine çarptıktan sonra hareketsiz kaldığını tespit etti. 

Yanıkel'in birisinden ya da bir şeyden kaçma ihtimali üzerine olayı şüpheli bulunarak inceleme başlatıldı.

Halk TV YouTube Koordinatörü Uğur Yanıkel, ölümünün ardından yapılan otopsi sonrası, Okmeydanı Cemevi’nde yapılan cenaze töreninin ardından memleketi Ardahan’a gönderilerek toprağa verildi.

…haberin öncesi

UĞUR YANIKEL HAYATINI KAYBETTİ

Halk TV’nin web sitesi halk.com.tr’de YouTube Koordinatörü olarak görev yapan Uğur Yanıkel, 27 yaşında hayata veda etti. 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; önceki gece saatlerinde İstanbul Beşiktaş’ta bir sokakta baygın halde bulunan Yanıkel, kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

743c626b-4c4b-48f8-85da-893ab83447e4.jpeg

halk.com.tr’de yer alan haberde, “Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız. Değerli ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun. Uğur hepimiz için yeri doldurulamaz bir boşluk yarattı” denildi. 

CENAZESİ ARDAHAN’A GÖNDERİLDİ

Yanıkel'in cenazesi, Okmeydanı Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Ardahan'a gönderildi.

Kesin ölüm nedeni otopsi raporu sonucunda belli olacak Yanıkel için bugün (24 Aralık), Okmeydanı Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Törene katılan Yanıkel'in ailesi, sevenleri ve çalışma arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Yanıkel'in cenazesi, törenin ardından defin işlemleri için memleketi Ardahan'a gönderildi.

UĞUR YANIKEL, 11 Şubat 1995'te Ardahan'da doğdu. Ailesiyle İstanbul'a taşındıktan sonra ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Yanıkel, lise ve üniversite yıllarında şiir yazdı, dergi çıkardı, editörlük yaptı. 2019 yılında Halk TV'de gazeteciliğe başlayan Yanıkel, kanalın TV'nin YouTube koordinatörlüğünü yapıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.