1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. ‘Balkan Partisi’ne Akın Ettiler
Gülriz Sururi, Hayatını Kaybetti

Gülriz Sururi, Hayatını Kaybetti

Ünlü sanatçı Gülriz Sururi hayatını kaybetti.

A+A-

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü tiyatro sanatçısı Gülriz Sururi, bugün defnedildi. Sanatçının sessiz bir defin istediği için cenaze törenini kimseye haber vermediklerini belirten Sururi'nin manevi kızı Zeynep Miraç Özkartal, sosyal medyadan Sururi'nin fotoğrafını paylaşarak "Bundan böyle kalbimin her yanı hep sızlayacak. Güle güle Gülriz her şey için teşekkür ederim" yazdı.

Ünlü sanatçı Gülriz Sururi, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sanatçı bugün defnedilirken, Sururi'nin manevi kızı Zeynep Miraç Özkarta, Sururi'nin sessiz bir defin istediği için sanatçının cenaze törenini kimseye haber vermediklerini belirtti. Özkarta, sosyal medya hesabından usta sanatçının resmini paylaşarak yaptığı açıklamada, "Bundan böyle kalbimin her yanı hep sızlayacak. Güle güle Gülriz her şey için teşekkür ederim" dedi.

Gülriz Sururi, Hayatını Kaybetti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.