Seçim'24 | Gelecek ve Saadet, Kars'ta Birlikte Hareket Edecek

Seçim'24 | Gelecek ve Saadet, Kars'ta Birlikte Hareket Edecek

Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi ile Temel Karamollaoğlu’nun lideri olduğu Saadet Partisi, Kars'ta yerel seçimlerde birlikte hareket etme kararı aldı.

A+A-

Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi ile Temel Karamollaoğlu’nun lideri olduğu Saadet Partisi, yerel seçimlerde birlikte hareket edecek.

YEREL SEÇİMLER İÇİN İTTİFAK

Gelecek Partisi Kars İl Başkanı Yavuz Yazar ve beraberindekiler, 31 Mart 2024’de yapılacak olan ‘Mahalli İdareler/Yerel Seçim’ hazırlıklarına başlayan Saadet Partisi Kars İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

secim-secim2024.jpg

PolitiKARS’ın yerel kaynaklardan derlediği bilgilere göre; Saadet Partisi İl Başkanı Erkan Timuroğlu ile bir araya gelen Gelecek Parti Kars İl Başkanı Yavuz Yazar, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler üzerine istişarelerde bulundular.

BİRLİKTE HAREKET EDECEKLER

Yerel seçimlerde birlikte hareket edeceklerinin mesajını veren il başkanlarının, önümüzdeki yerel seçimlerde iddialı oldukları bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler