1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Tarımsal Kuraklık Toplantısı
Gelecek'te İstifa... Eski İl Başkanı Kasım 2023'te Görevi Bırakmış!

Gelecek'te İstifa... Eski İl Başkanı Kasım 2023'te Görevi Bırakmış!

Gelecek Partisi Kars eski İl Başkanı Yavuz Yazar'ın 2023 yılının Kasım ayında partisinden istifa ettiği belgelendi.

A+A-

Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi'nde Kars il örgütünün istifasının Kasım 2023'de gerçekleştiği ortaya çıktı.

Gelecek Partisi Kars eski İl Başkanı Yavuz Yazar'ın 2023 yılının Kasım ayında partisinden istifa ettiği belgelendi.

Gelecek Partisi Kars eski İl Başkanı Yavuz Yazar, önceki gün yaptığı yazılı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.

PolitiKARS’ın gazetekars.com'dan derlediği bilgilere göre, Gelecek Partisi Kars İl Başkanı Yavuz Yazar, “20.05.2020 tarihinde Gelecek Parti Kars Kurucu İl Başkanı olarak atandığım ve halen yürütmekte olduğum görevimden 26.02.2024 tarihi itibariyle; şahsım, il ve ilçe teşkilatların da olan, beraber yol yürümekten gurur duyduğum yönetim kadrosunda ki yol arkadaşlarımla aldığımız ortak bir kararla;

31 Mart yerel seçimlerinde partimizi temsilen Belediye Başkan Adayı olarak atanan şahsın adaylaşmasında, İl ve İlçe yönetiminde olan hiçbir kademede ki arkadaşımızın ve İl Başkanı olarak şahsımın fikri alınmadı talihsizliği sonucu, temsil ettiğimiz makama karşı siyasi manada ‘saygı dışı’ bir hareket olduğu ayrıca parti içi teşkilatlar bütünlüğü esasına uymadığı gerçekliği ile istifa ettiğimizi beyan eder kamuoyunun taktirlerine sunarız.

Görevde olduğumuz süre zarfınca zedelenmeyen siyasi ve saygıyla devam eden kişisel boyuttaki ilişkimizden ötürü Sayın Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere partimizin bütün kademelerindeki yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”  ifadelerini kullanarak istifa ettiğini açıklamıştı.

HİLMİ ULUSOY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK AÇIKLANMIŞTI

Kars Müteahhitler Birliği Başkanı Hilmi Ulusoy, Gelecek Partisi'nin Kars Belediye Başkan adayı olduğunu açıklanmıştı.

ULUSOY'DAN BELGELİ AÇIKLAMA

İstifa konusunda açıklamada bulunan Gelecek Partisi Kars Belediye Başkan adayı Hilmi Ulusoy, "..teşkilatın Kasım ayında istifasını genel merkeze sunduğunu ve kabul edildiğini" söyledi.

gelecek.jpeg

Gelecek Partisi ile ilişkisi olmayan şahsın çalışmalarımızı sabote etmek için bu açıklamayı yapmış olduğunu belirten Ulusoy, eski il başkanı Yazar'ın istifa dilekçesini de paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler