1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Süper Kupa’yı Aldı
Galatasaray Süper Kupa’yı Aldı

Galatasaray Süper Kupa’yı Aldı

Galatasaray, normal süresi 0-0 ve uzatma bölümü 1-1 berabere biten maçta penaltılarda Beşiktaş’a 3-0 üstünlük sağlayarak, Turkcell Süper Kupa’nın sahibi oldu.

A+A-

Galatasaray, normal süresi 0-0 ve uzatma bölümü 1-1 berabere biten maçta penaltılarda Beşiktaş’a 3-0 üstünlük sağlayarak, Turkcell Süper Kupa’nın sahibi oldu. Galatasaray’a kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte verdi.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray, Süper Kupa’da karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tribünden izledi. Galatasaray, normal süresi 0-0 ve uzatma bölümü 1-1 berabere biten maçta penaltılarda Beşiktaş’a 3-0 üstünlük sağlayarak, Süper Kupa’nın sahibi oldu. Sarı-kırmızılı ekibe kupasını Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte verdi.

Bakan Çağatay Kılıç, Galatasaray’ı Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2015-2016 sezonu Süper Kupa’da Beşiktaş’ı yenerek kupayı kazanan Galatasaray Kulübü için ayrıca tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanan Turkcell Süper Kupa’da normal süresi ve uzatma bölümleri berabere biten maçın sonunda rakibini penaltı atışları ile yenerek Süper Kupa’yı müzesine götüren Galatasaray Kulübü’nü kutluyorum. Başarıda emeği geçen tüm takım oyuncularını, teknik ekibi ve yönetimi tebrik ediyorum. Turkcell Süper Kupa’nın sahibi Galatasaray’a ve maçta mücadele eden Beşiktaş’a önümüzdeki sezon başarılar diliyorum.”

Galatasaray Süper Kupa’yı Aldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler