1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Dondurucu Soğuklar
'GAK-MEK-GİD Projesi'ne Kapanış Gecesi

'GAK-MEK-GİD Projesi'ne Kapanış Gecesi

Kars’ta Gazaltı Kaynakçılığı Meslek Edindirme Kursu ile Genç İstihdamının Desteklenmesi Projesi (GAK-MEK-GİD) yapılacak olan kapanış programıyla tamamlandı

A+A-

Gazaltı Kaynakçılığı Meslek Edindirme Kursu ile Genç İstihdamının Desteklenmesi Projesi (GAK-MEK-GİD) tamamlandı.

Kars’ta Gazaltı Kaynakçılığı Meslek Edindirme Kursu ile Genç İstihdamının Desteklenmesi Projesi (GAK-MEK-GİD) yapılan kapanış programıyla tamamlandı

Gazaltı Kaynakçılığı Meslek Edindirme Kursu ile Genç İstihdamının Desteklenmesi Projesi (GAK-MEK-GİD) 1 Mart 2016 tarihinde sözleşmeyle başlayan projenin sona ermesi nedeniyle kapanış programı gerçekleştirildi.  

Tamamlanan projenin Avrupa Birliği Katılım Öncesi Malî Yardım Aracı (IPA)’nın, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programının 4 bileşeninden biri olan istihdam öncelik ekseni çerçevesinde hazırlanmış olduğu belirtildi.

proje.jpg

Yapılan konuşmaların ardından sunum yapan Proje Teknik Koordinatörü Reis Karakoç projeyi anlattı.

Yemekli gecede kursiyer gençlere katılım belgeleri protokol mensupları tarafından verildi. Plaketlerin verilmesinin ardından genç kursiyerler doyasıya eğlendi. 

Geceye, projenin ortakları olan kurum temsilcileri, Kars Belediye Başkan vekili Yakup Yıldız, Mili Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Acihan Koçoğlu, KOSGEB Müdürü Lüfullah Aktaş, projeye destek veren işverenler, projeye dahil olan gençler, Projenin Teknik Koordinatörü Reis Karakoç ve diğer yetkililer katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.