1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Mehmet Nuri Güneş Tahliye Oldu
Futbolun Karanlık Yüzü 'Holigan Terörü'.. Iğdır'da Şiddet ve Skandal!

Futbolun Karanlık Yüzü 'Holigan Terörü'.. Iğdır'da Şiddet ve Skandal!

Trendyol 1. Lig'e yükselmek için finali hedefleyen Iğdır FK ile Kastamonuspor'un eşleşmedeki ilk mücadelesinde büyük skandal yaşandı.

A+A-

TFF 2. Lig play-off mücadelesinde, Trendyol 1. Lig'e yükselmeyi hedefleyen Iğdır FK ile Kastamonuspor arasındaki ilk maç, futbol sahalarının utanç verici yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. 

Trendyol 1. Lig'e yükselmek için finali hedefleyen Iğdır FK ile Kastamonuspor'un eşleşmedeki ilk mücadelesinde büyük skandal yaşandı.

Alagöz Holding Iğdır FK'nın sahasında GMG Kastamonuspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından, ev sahibi takımın taraftarları tarafından rakip takıma yönelik şiddet olayları yaşandı.

MAÇ ÖNCESİ GERGİNLİK VE TAŞKINLIK 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; 22 Mayıs'ta gerçekleşen maç öncesinde, Iğdır FK taraftarlarının, Kastamonuspor futbolcularının konakladığı otelin önünde meşaleler yakarak ve gürültü çıkararak futbolcuların uykusunu böldüğü bildirildi. 

Kastamonuspor Kulübü, yaşanan bu holigan saldırılarını sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile kamuoyuna duyurdu.

OTEL ÖNÜNDE VE OTOBÜS SALDIRISI 

Maç sonrası, Kastamonuspor kafilesini taşıyan otobüse, Hürriyet Caddesi'nde holiganlar tarafından taşlar atıldı. 

Saldırı sonucunda otobüsün camı kırıldı ve bir futbolcu ile bir polis memuru yaralandı. 

Yaralanan futbolcuya olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale ederken, hafif yaralanan polis memuru Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Polis ekipleri, otelin bulunduğu güzergahta geniş güvenlik önlemleri aldı. 

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, yaşanan olayların Iğdır'a yakışmadığını belirterek, takımın güvenli bir şekilde Kastamonu'ya dönmesinin öncelikli gündemi olduğunu ve gerekli şikayetlerin yapıldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler