1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi Dönemi
Formula 1, 9 yıl Sonra Yeniden Türkiye'de

Formula 1, 9 yıl Sonra Yeniden Türkiye'de

Dünyanın en büyük organizasyonlarından Formula 1, dokuz yıl sonra yeniden Türkiye'de. İstanbulPark, 13-15 Kasım'da Formula 1'e ev sahipliği yapacak.

A+A-

Formula 1, 9 yıl sonra Türkiye'ye dönüyor. Dünyanın bir numaralı motor sporları organizasyonu yeniden Türkiye'de düzenlenecek.
PolitiKARS'ın NTV'den derlediği habere göre, FIA, Formula 1 takvimine Türkiye Grand Prix'sini dahil etti. İstanbulPark, 13-15 Kasım'da Formula 1'e ev sahipliği yapacak.

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Twitter hesabından paylaştığı gönderide Formula 1'in Türkiye'ye dönüşünü müjdeledi.
Türkiye, Formula 1'de 2005 ve 2011 yılları arasında toplam 7 yarışa ev sahipliği yaptı. Bu yarışlarda Felipe Massa üç kez, Kimi Raikkonen, Jenson Button, Lewis Hamilton ve Sebastian Vettel ise birer kez zafere ulaştı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.