1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Meme Kanserine Karşı ’Pembe Top Sahada’
Filenin Sultanları Çin'i 3-1 YENDİ

Filenin Sultanları Çin'i 3-1 YENDİ

Japonya'da gerçekleştirilen 16. Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, D Grubu'ndaki ilk maçında Çin'i 3-1 mağlup etti

A+A-
Japonya'da gerçekleştirilen 16. Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, D Grubu'ndaki ilk maçında Çin'i 3-1 mağlup etti
Osaka şehrindeki Osaka Municipal Central Gym Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Milliler, ilk seti 25 - 19 kaybetti. İkinci sette toparlanan milliler, bu seti 25 - 14 kazanarak durumu 1 - 1'e getirdi. Başarılı oyunlarını 3. sette de sürdüren Türkiye, bu seti de 25 - 20 alarak, Çin karşısında 2 - 1 öne geçti. Çekişmeli geçen 4. seti de 25 - 17 alan Türkiye, mücadeleyi 3 - 1 kazanarak, şampiyonaya galibiyetle başladı.
Bu arada Türkiye'nin yer aldığı D Grubu'ndaki rakiplerin mücadelesinde Kore, Kanada'yı 3 - 0 mağlup etti. Rusya da Dominik Cumhuriyeti'ni 3 - 1 yendi.
Antrenör Mehmet Nuri Bedestenlioğlu yönetimindeki milliler, karşılaşmaya Neslihan Darnel, Naz Aydemir, Esra Gümüş, Seda Tokatlıoğlu, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu ve Bahar Toksoy'la başladı.
Milli Takım'da bulunan sporcular ise şöyle: "Gözde Kırdar Sonsırma, Ayşe Gökçen Denkel Zop, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Gizem Güreşen, Bahar Toksoy, Naz Aydemir, Esra Gümüş, Neriman Özsoy, Eda Erdem, Seda Tokatlıoğlu, Neslihan Darnel, Büsra Cansu, Özge Kırdar Çemberci, Nedime Elif Ağca Öner." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.