FETÖ Tutuklusu 'Eski Rektör Yardımcısı'na Tahliye

FETÖ Tutuklusu 'Eski Rektör Yardımcısı'na Tahliye

Kars'ta FETÖ/PDY'den tutuklu Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan’ın da aralarında olduğu 4 kişi adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

A+A-

Kars'ta FETÖ/PDY'den  tutuklu Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan’ın da aralarında olduğu 4 kişi adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Mahkeme, 5 Kasım 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyon sonrası tutuklanan KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan ile birlikte İlhami Ege, Muhammet Şakiroğlu ve Muharrem Tilki’nin kaçma şüphelerinin bulunmaması sebebiyle adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliyelerine karar verdi.

PolitiKARS.com notu...

bahse konu haberin içeriğinde sevhen "etkin pişmanlık hükümleri çerçevesinde" ibaresi geçmiş olup.. Sanık 'avukat'larının uyarısı sonucu haberdeki ifade düzeltilmiştir. 

Okurlarımızdan özür diliyoruz.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.