1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Naki, Beraat Kararını Değerlendirdi
Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimi Heyecanı.. Ali Koç ve Aziz Yıldırım Yarışıyor! 

Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimi Heyecanı.. Ali Koç ve Aziz Yıldırım Yarışıyor! 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde, Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın yarışacağı başkanlık seçimi için oy verme işlemi saat 10.00 itibarıyla başladı. 

A+A-

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde, Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın yarışacağı başkanlık seçimi için oy verme işlemi saat 10.00 itibarıyla başladı. 

Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenleniyor. 

Oy kullanma işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün içerisinde oy sayımı gerçekleştirilecek ve Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli olacak.

SEÇİM MARATONU BAŞLADI 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; seçim, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşiyor ve 46 bin 410 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

VEFA KÜÇÜK’TEN SEÇİM AÇIKLAMASI 

Divan Başkanı Vefa Küçük, güneşli ve sıcak bir günde yüksek katılım beklentisi içinde olduklarını belirtti. 

Küçük, “46 bin üyemizin oy verme hakkı var ve 30-32 bin üyemizin gelmesini bekliyoruz,” dedi ve oy verme sürecinin saat 17.00’de sona ereceğini hatırlattı.

OY PUSULALARININ RENKLERİ BELİRLENDİ 

Ali Koç’un oy pusulalarının rengi sarı olarak, Aziz Yıldırım’ınki ise beyaz olarak belirlendi. Kongrede toplam 47 sandıkta oy kullanılacak.

ALİ KOÇ VE AZİZ YILDIRIM’IN YÖNETİM KURULU LİSTELERİ 

Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde Erol Bilecik, Burak Kızılhan ve Acun Ilıcalı gibi isimler yer alırken, Aziz Yıldırım’ın listesinde Mithat Yenigün, Mahmut Uslu ve İlhan Yüksel Ekşioğlu bulunuyor.

SEÇİMİN KADERİNİ BELİRLEYECEK SAATLER

Oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek ve Fenerbahçe’nin yeni başkanı belli olacak. Seçim sonuçlarının kulübün geleceği üzerinde büyük etkisi olması bekleniyor.

..haberin öncesi

FENERBAHÇE'DE BAŞKANLIK SEÇİMİ

Fenerbahçe’de peş peşe gelen açıklamaların ardından başkanlık seçimi önceki gün (8 Haziran) başladı. 

2018 yılından beri başkan olan Ali Koç ve 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım seçime iki aday olarak katılıyor. 

Seçimli genel kurul toplantısı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenleniyor.

İki gün sürecek olan seçimin ilk gününde; Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunacak ve mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin her bir dönem bakımından ayrı ayrı ibra edilmesi görüşülecek. 

01.06.2024 - 31.05.2025 bütçesi okunacak ve onay için genel kurul üyelerinin oylarına sunulacak. 

Gündemde yer alan maddelerin ardından sandık kurulları başkan ve üyelerinin seçimi yapılacak.

9 Haziran Pazar günü ise, Başkan ve Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Sicil Kurulu, Balotaj Kurulu ile Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu üyelerinin seçimleri gerçekleştirilecek.

AZİZ YILDIRIM’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet İman, Ahmet Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Mustafa Ömer Topbaş, Emin Selim Akgün, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Savaş Adalet, Berkay Erdim ve Tuna Akın.

ALİ KOÇ’UN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya ve Selma Rodopman

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler