1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş, Kasımpaşa’ya Konuk Oldu
Fenerbahçe ile beIN Sports Arasında Kavga

Fenerbahçe ile beIN Sports Arasında Kavga

Fenerbahçe ile Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports arasındaki kavga gittikçe sertleşiyor.

A+A-

Fenerbahçe ile Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports arasındaki kavga gittikçe sertleşiyor.

PolitiKARS tarafından OdaTv’den derlenen habere göre; hafta içerisinde Digitürk'ün spordan sorumlusu Grup Başkanı Rashed Al-Marri’nin tehdide varan sözlerine Fenerbahçe’den bu akşam oynanan Göztepe maçında yanıt geldi.

Al-Marri, Fenerbahçe’nin tutumuna karşı “Fanatik Fenerbahçelilerin olduğunun farkındayız. Biz bir iki hafta bekleyelim dedik. Ama bir noktadan sonra siz bizim logomuzu illegal şekilde kullanırsanız bu problem olur. Londra'daki hukuk kanadımız bu işe el koyabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ise bugün maçtan önce yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe'yi kimse tehdit edemez. Karşılığını çok ağır bir şekilde alacaklar” diye konuştu.

Sarı lacivertli takım ise 1-0 kaybettiği maçtan önce sahada ısınmaya yayıncı kuruluş logosuyla “Adil ol” ifadelerinin olduğu tişörtlerle çıktı.

Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medyada "#VakitTamamBein" etiketini kullanarak yayıncı kuruluşun artık yayın haklarını almamasını istedi.

İşte o fotoğraf:

fb.jpeg

 

FENERBAHÇE KADIKÖY’DE YENİLDİ SOSYAL MEDYA YIKILDI

Öte yandan Kadıköy'de Fenerbahçe ile Göztepe oynadıkları maçta, sarı lacivertliler maçı 1-0 kaybedince sosyal medya yıkıldı.

Sarı Lacivertliler, 9. dakikada gelen Halil Akbunar golüne bir türlü cevap veremedi. Kanarya'da özellikle hücum hattı her anlamda döküldü. Erol Bulut'un takımı; Konyaspor, Beşiktaş, Malatyaspor ve Galatasaray'dan sonra iç sahada Göztepe'ye de kaybetmiş oldu.

Bu sezon oynadığı futbolla taraftarını adeta kahreden Fenerbahçe, Göztepe karşısında da sahada hiçbir varlık gösteremedi. Maça gol pozisyonlarıyla başlayan Göztepe'nin ilk atağını Altay önledi ancak, 1 dakika sonraki ikinci atak gol oldu. Göztepe Halil Akbunar'ın 9. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını artıran Fenerbahçe, pozisyon ise bir türlü bulamadı.

İkinci yarıda da oyunu rakip yarı alana yıkan Sarı Lacivertliler, İzmir ekibinin 22 yaşındaki genç kalecisi İrfan Can'ı zorlayamadı. Ozan Tufan'ın ise maç boyunca hakemle konuşması ve itiraz etmesi de dikkat çekti.

9. dakikada 1-0 olan maç 90. dakikada da bu skorla ve pozisyonsuz sona erdi. Maç eksikliği ciddi şekilde hissedilen Mesut Özil'le beraber Sosa, Valencia, Thiam ve en başta teknik direktör Erol Bulut da hiçbir şekilde varlık gösteremediler.

Sosyal medyada hem Erol Bulut’a hem Mesut Özil’e hem de diğer futbolculara büyük tepki vardı.

İşte o gündem:

 

EROL BULUT: BUNU YAPACAK GÜCÜMÜZ VAR

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Maç sonu özür dileyen Bulut, "Sonuca baktığımızda kaybedilen 3 puan var. Kazanmamız gereken bir maçtı. İstemediğimiz bir kayıp oldu. Özür diliyoruz. Bunu telafi edeceğimiz maçlar var. Daha 15 hafta var. Onun başlangıcını önümüzdeki hafta Trabzon'da yapmamız gerekiyor. Bunu yapacak gücümüz var" dedi.

Erol Bulut sözlerini "Oyun yüzde olarak bizde ama bu hiçbir şey ifade etmiyor, golle sonuçlandıramadığınız zaman... Rakip korner sonrası attığı bir golle kazandı" ifadeleriyle sürdürdü.

Zeminin bozuk olduğuna da vurgu yapan Bulut, "Zemin de biraz bozuktu. Oynamak istediğimiz oyunu engelledi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.