1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. 'Avengers: Infinity War' Rekor Kırdı
Ezhel: Kürtçe Konuşuyorum, Amedspor'u Paylaşıyorum

Ezhel: Kürtçe Konuşuyorum, Amedspor'u Paylaşıyorum

Rapçi Ezhel (Sercan İpekçioğlu), sosyal medyada kendisine 'terörist' diyen kullanıcılara tepki gösterdi. Kürt rapçi Xatar ile paylaştığı fotoğrafına yapılan eleştirilere yanıt veren Ezhel, "Bana her terörist dediğinizde etimden et kopuyor.

A+A-

Almanya'da yaşayan rapçi Ezhel (Sercan İpekçioğlu), sosyal medyada kendisine 'terörist' diyen kullanıcılara tepki gösterdi. Kürt rapçi Xatar ile paylaştığı fotoğrafına yapılan eleştirilere yanıt veren Ezhel, "Bana her terörist dediğinizde etimden et kopuyor adeta" dedi.

Ezhel adıyla bilinen rap müzisyeni Sercan İpekçioğlu'nun bazı takipçileri, Kürt rapçi ve müzik prodüktörü Xatar'la çektirdiği fotoğraf nedeniyle sanatçıya tepki gösterdi. Yapılan eleştiriler üzerine Instagram hesabından açıklama yapan Ezhel, "Evet Kürtçe konuşuyorum, evet Amedspor'u paylaşıyorum. Ben bu ülkeyi asla sevmeyi denemediğiniz bir şekliyle seviyorum. Her şeyiyle" dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.